POSLE 2 GODINE PROGOVORIO O SKANDALU: Mitar Mirić otkrio zašto je BUKVALNO PLJUNUO Milicu Pavlović

Mitar Mirić konačno je objasnio šta se dogodilo na snimanju jedne emisije, na kom je pre dve godine bukvalno pljunuo Milicu Pavlović!

S obzirom na to da se o tome nije mnogo pisalo verujemo da mali broj ljudi i zna da se to dogodilo, a dodatni razlog jeste taj što ni Milica ni Mitar nikada nisu govorili o tome.

Međutim, mi smo Mitra sada sreli na snimanju na kom je takođe bila i Milica Pavlović, što je bila idealna prilika da pevač objasni šta se dogodilo u oktobru 2014. godine.

“Jaoooo! To su obične gluposti… Ne bih je ni spominjao jer nije vredna da je spominjem. Ona je pile za mene… Šta ja imam pričat? Treba da kaže: “Dobar dan, izvolite…” a to uopšte nije tačno”, bez ustručavanja rekao je Mitar.

Pevač se pravi da se ovaj događaj nije ni dogodio.

“Nemam pojma stvarno ništa o tome, niti me interesuje”, rekao je on.

nače, kako se pisalo, do incidenta je došlo jer je Mitar pobesneo zato što je organizatorka pustila Milicu da peva pre njega, zbog čega je bez razloga napao mladu zvezdu Granda. Sada, dve godine nakon svega, možemo slobodno reći da iako je mlađa od njega, i iako je svega nekoliko godina na estradi, i Milica zaslužuje poštovanje.

You may also like ...

0

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *